پنج شنبه ٢٨ دی ١٣٩٦
اوقات شرعی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 1128
 بازدید امروز : 60
 کل بازدید : 92335
 بازدیدکنندگان آنلاين : 10
 زمان بازدید : 0.8424
ورزش منظم، کاهش وزن، استفاده از میوه و سبزی، عدم استعمال دخانیات، کنترل استرس و تغذیه مناسب از راهکارهای پیشگیری از دیابت هستند
اخبار > نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان


  چاپ        ارسال به دوست

در شهرستان چرام صورت گرفت؛

نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ مهندس فرزاد غلامی گفت : این گشت با همکاری و همراهی نمایندگان اداره تعزیرات و امور صنفی شهرستان چرام در قالب گشت های مشترک ویژه ماه رمضان و رفاه حال شهروندان به منظور آمادگی بازرسین بهداشت محیط و تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه شیرینی فروشی ها، رستوران ها، قصابی ها و آش و حلیم فروشی ها در سطح شهر چرام برگزار شد.

کارشناسان و بازرسان شبکه بهداشت و درمان چرام در این گشت با استفاده  از سه اکیپ ضمن آموزش صنوف و تاکید بر رعایت موازین بهداشتی و رفع نواقص بهداشتی حدود 55 کیلوگرم انواع شیرینی و خامه غیر بهداشتی، جمع آوری و یک کارگاه تولید شیرینی زولبیا و بامیه  نیز به دلیل عدم رعایت مقررات بهداشتی موقتاٌ تعطیل شد. 

 خبر؛  منیر تقی زاده

 

 


١٠:٠٣ - سه شنبه ١٣ تير ١٣٩٦    /    شماره : ١٥٥٥٧    /    تعداد نمایش : ٣٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی

سایت دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویر احمد