سه شنبه ٢٦ تير ١٣٩٧
اوقات شرعی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 966
 بازدید امروز : 209
 کل بازدید : 139770
 بازدیدکنندگان آنلاين : 3
 زمان بازدید : 0.8892
ورزش منظم، کاهش وزن، استفاده از میوه و سبزی، عدم استعمال دخانیات، کنترل استرس و تغذیه مناسب از راهکارهای پیشگیری از دیابت هستند
اخبار > کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا


  چاپ        ارسال به دوست

در شهرستان چرام برگزار شد؛

کارگاه آموزشی پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ داود کرمیان در ابتدا به  تشریح اهداف این کارگاه در خصوص شیوع بیماری های منتقله از طریق آب و مواد غذایی ( بیماری های اسهالی)  با توجه به فصل گرما پرداخت.

وی خاطرنشان کرد: جهت پیشگیری از این بیماری ها باید هماهنگی های لازم بین بخش درمان و بهداشت  بخصوص پزشکان و پرسنل آزمایشگاه با کارشناسان ستاد شبکه و مراکز بهداشتی درمانی  جهت گزارش موارد بیماری و اقدام به موقع در صورت بروز بیماری های اسهالی و خطر وقوع طغیان های احتمالی و همچنین مراقبت های لازم جهت کنترل بیماری صورت گیرد.

 در ادامه سعادت طلب کارشناس بهداشت محیط ستاد شبکه نیز تصریح کرد: جهت پیشگیری از وقوع بیماری های منتقله از طریق آب و  موادغذایی باید کنترل کیفی آب و مواد غذایی، پیگیری روزانه و انجام سنجش کلر باقیمانده و گندزدایی و کلرزنی آب شرب، نظارت هدفمند بر مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و آموزش متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شود.

 وی همچنین در رابطه با مواردی همچون رعایت زنجیره سرد مواد خوراکی حساس از جمله مواد لبنیاتی، رعایت بهداشت فردی، سالم سازی سالاد توسط اغذیه فروشان و رستوران ها، سالم سازی سبزیجات و پیگیری مواردی که، جهت آبیاری مزارع از فاضلاب خام استفاده نمودند، توصیه های لازم را بیان کرد.

خبر؛ منیر تقی زاده 

 

 


١٤:٣٢ - سه شنبه ٣ مرداد ١٣٩٦    /    شماره : ١٥٨٢٤    /    تعداد نمایش : ١٤٨


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی

سایت دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویر احمد