سه شنبه ٢٦ تير ١٣٩٧
اوقات شرعی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 63953
 بازدید امروز : 291
 کل بازدید : 139852
 بازدیدکنندگان آنلاين : 12
 زمان بازدید : 1.0608
ورزش منظم، کاهش وزن، استفاده از میوه و سبزی، عدم استعمال دخانیات، کنترل استرس و تغذیه مناسب از راهکارهای پیشگیری از دیابت هستند
اخبار > تشریح عملکرد واحد بهداشت محیط شهرستان چرام در ماه مبارک رمضان


  چاپ        ارسال به دوست

شبکه بهداشت درمان چرام خبر داد؛

تشریح عملکرد واحد بهداشت محیط شهرستان چرام در ماه مبارک رمضان

سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام از تشریح عملکرد واحد بهداشت محیط این شبکه در ماه مبارک رمضان در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چرام، علی جعفری فر ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های پرسنل  و بازرسان بهداشت محیط این شبکه، گفت: تأمین امنیت، سلامت غذایی و حفظ سلامت شهروندان در تمام ایام سال بدون تردید حاصل تلاش و همت مضاعف کارشناسان بهداشت محیط است که این مهم به نحو مطلوب فراهم شده و وضعیت بهداشت محیطی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی به سطح عالی تر ارتقاء یافته است.

وی افزود: واحد بهداشت محیط شهرستان در ماه مبارک رمضان، 196 بازدید از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و 35 بازدید از اماکن عمومی در چرام داشته اند.  

جعفری فر در پایان خاطر نشان کرد: بازرسان بهداشت محیط، در این مدت 280 کیلو گرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در سطح شهرستان را جمع آوری نمودند.5

 


٠٩:١٨ - يکشنبه ٢٧ خرداد ١٣٩٧    /    شماره : ٢٠٢٥٧    /    تعداد نمایش : ٨٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی

سایت دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویر احمد