سه شنبه ٢٦ تير ١٣٩٧
اوقات شرعی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 63942
 بازدید امروز : 280
 کل بازدید : 139841
 بازدیدکنندگان آنلاين : 10
 زمان بازدید : 0.9048
ورزش منظم، کاهش وزن، استفاده از میوه و سبزی، عدم استعمال دخانیات، کنترل استرس و تغذیه مناسب از راهکارهای پیشگیری از دیابت هستند
اخبار > بازدید سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام از مراکز تهیه زولبیا و بامیه+عکس


  چاپ        ارسال به دوست

بازدید سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام از مراکز تهیه زولبیا و بامیه+عکس

سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام به همراه کارشناس مسئول بهداشت محیط این شبکه در ماه مبارک رمضان از مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه این شهرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چرام،  علی جعفری فر در تشریح عملکرد واحد بهداشت محیط در نیمه اول ماه مبارک رمضان، ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های پرسنل این واحد، گفت: تأمین امنیت، سلامت غذایی و حفظ سلامت شهروندان در تمام ایام سال بدون تردید حاصل تلاش و همت مضاعف کارشناسان بهداشت محیط است که این مهم به نحو مطلوب فراهم شده و وضعیت بهداشت محیطی مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی به سطح عالی تر ارتقاء یافته است.

وی افزود: واحد بهداشت محیط همزمان با روزهای آغازین ماه مبارک رمضان اقدام به اجرای طرح ضربت نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در شهرستان چرام نموده است.

جعفری ضمن بازدید از همه مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه در شهر چرام از شهروندان خواست ضمن رعایت اصول بهداشتی، در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی و عدم رعایت شرایط بهداشتی در مراکز، مراتب را به شماره تلفن 1490 (190)  اطلاع دهند.

مهندس فرزاد غلامی؛ کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان چرام همچنین در ادامه خاطر نشان کرد: بازرسان بهداشت محیط، در گروه های متشکل از 2 بازرس بهداشت محیط و یک هماهنگ کننده ستادی روزانه در قالب 2 اکیپ بازرسی و یک کشیک ثابت جهت بررسی وضعیت بهداشتی در خدمت شهروندان عزیز هستند.5


١٠:٤٠ - چهارشنبه ٩ خرداد ١٣٩٧    /    شماره : ٢٠١١٧    /    تعداد نمایش : ١٢٠


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی

سایت دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویر احمد