دوشنبه ٠٢ مهر ١٣٩٧
اوقات شرعی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 72650
 بازدید امروز : 200
 کل بازدید : 155583
 بازدیدکنندگان آنلاين : 2
 زمان بازدید : 0.8892
ورزش منظم، کاهش وزن، استفاده از میوه و سبزی، عدم استعمال دخانیات، کنترل استرس و تغذیه مناسب از راهکارهای پیشگیری از دیابت هستند
اخبار > طرح تشدید بازرسی کارشناسان بهداشت محيط از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي در چرام+عکس


  چاپ        ارسال به دوست

طرح تشدید بازرسی کارشناسان بهداشت محيط از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي در چرام+عکس

سرپرست شبكه بهداشت و درمان شهرستان چرام، از طرح تشدید بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط اين شهرستان از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي، در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شبکه بهداشت و درمان چرام؛ علی جعفری فر افزود: طی بازرسی های انجام شده از اوایل ماه مبارک رمضان در شهرستان چرام حدود 250 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و غیر بهداشتی از سطح مغازه های این شهرستان جمع آوری شده است.

وي با اشاره به اينكه بازرسان بهداشت محيط در چهار گروه سه نفره، در دو شيفت صبح و عصر در حال انجام وظيفه هستند، خاطر نشان کرد: نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت مراکز حساس از جمله مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه، آش و حلیم پزی، کبابی‌ها، رستوران، قنادی و نانوایی ها صورت گرفته است.5

 


٠٨:٥٣ - پنج شنبه ٣ خرداد ١٣٩٧    /    شماره : ٢٠٠٤١    /    تعداد نمایش : ٢٢١


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی

سایت دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویر احمد