جمعه ٠١ تير ١٣٩٧
اوقات شرعی
آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 61812
 بازدید امروز : 56
 کل بازدید : 135826
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 1.0296
ورزش منظم، کاهش وزن، استفاده از میوه و سبزی، عدم استعمال دخانیات، کنترل استرس و تغذیه مناسب از راهکارهای پیشگیری از دیابت هستند
اخبار > کارگاه آموزشی کار با تجهیزات پرتابل کنترل کیفی مواد غذایی برگزار شد+عکس


  چاپ        ارسال به دوست

در شبکه بهداشت و درمان چرام؛

کارگاه آموزشی کار با تجهیزات پرتابل کنترل کیفی مواد غذایی برگزار شد+عکس

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام از برگزاری کارگاه آموزشی کار با تجهیزات پرتابل کنترل کیفی مواد غذایی در این شبکه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چرام؛ علی جعفری فر گفت: این کارگاه با محوریت کاربری صحیح تجهیزات پرتابل کنترل کیفی مواد غذایی توسط گروه مهندسی بهداشت محیط ستاد شبکه و با حضور کارشناسان بهداشت محیط مراکز در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان چرام برگزار شد.

وی افزود: استفاده از تجهیزات پرتابل کنترل کیفی مواد غذایی و شرایط بهداشتی مراکز تهیه و توزیع علاوه بر تسهیل و عملی کردن روند بازرسی های بهداشت محیط می تواند نقش مهمی در بهبود و ارتقا بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مواد عرضه شده در این مراکز، سلامت جامعه و هموطنانمان داشته باشد.

صدیقه سعادت طلب؛ کارشناس برنامه بهداشت مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان چرام نیز در ادامه در خصوص نوع تجهیزات مورد نیاز آموزش و کاربرد اختصاصی آن و نیز در خصوص طریقه استفاده از دستگاه های بارمیکروبی مواد غذایی و آب و دستگاه تست دور ریز روغن (سنجش درصد TPM ) و شوری سنج جدید آنالوگ مطالبی را ارائه نمودند.5 


 


١٢:٠٧ - يکشنبه ١٥ بهمن ١٣٩٦    /    شماره : ١٨٣٨٦    /    تعداد نمایش : ٢٥٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج




منو اصلی

سایت دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویر احمد